BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abdulhamid - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Çok güzel yağmurlu bir günde çeşit çeşit oyunlarımızın yer aldığı heybelerimizi sırtlanarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bu ziyaret esnasında yolumuz bizi koridorda tebessümle karşılayan Abdülhamid'in odasına düştü. Abdülhamid 13 yaşında Kronik Böbrek Yetmezliği'ne sahip bir miniğimiz. Kendisi resim yapmayı ve turuncu rengi resimlerinde kullanmayı çok sevmekte. Abdülhamid henüz hangi mesleği seçeceğine karar vermemiş ama sohbetimiz esnasında ona bizim gibi doktor olmak ister misin dediğimizde evet ile karşılık verdi. Abdülhamit'le beraber çok güzel resimler yaptığımız ve arabalar ile oynadığımız güzel ve eğlenceli bir gündü onunla tanıştığımız için çok mutlu olduk. Ziyaretimizin sonuna doğru ona bizden ne istediğini sorduğumuzda bize özellikle “Mor Bir Bisiklet” istediğini söyledi. Siz de Abdülhamid'in dışarıda özgürce mor bisikletiyle gezebilmesine yardımcı olmak ve miniğimizin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Havanın güneşli olduğu bir Ankara günü miniğimiz Abdulhamid’in hediyesinin bize ulaştığının haberini aldık. Heyecanla hemen ailesiyle iletişme geçtik ve teslim etmek için uygun bir gün belirledik. Belirlediğimiz günde teslim etmek üzere yola koyulduk. Abdulhamid hediyesini görünce çok mutlu oldu. Hem Abdulhamid’e hem de bizlere bu güzel duyguyu yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: