BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zehra Betül - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurun toprak kokusunu burcu burcu yaydığı aydınlık bir kasım gününde oyunlarımızı da yanımıza alıp Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Ziyaretimizde güler yüzüyle içimizi ısıtan miniğimiz Zehra Betül ile tanıştık. Hipertansiyon (Kan basıncının normalden yüksek olması) tanısıyla hastanemizde tedavi gören 7 yaşındaki Zehra'mız, 2. sınıf öğrencisi ve büyüdüğünde de matematik öğretmeni olmayı çok istiyor. Sohbetimiz esnasında miniğimizin en çok mor, pembe ve kırmızı renklerini sevdiğini ve Karabiber adında bir köpeği olduğunu öğrendik. Ayrıca kedileri de çok seviyormuş. Sohbet ederken bir yandan da oyunlarımıza başladık. Zehra’nın isteği üzerine ilk olarak Uno oynamaya karar verdik. Bu oyunda hepimiz çok eğlendik ve 3. turun sonunda Kıyafet Giydirme oyununa geçtik. Yeni oyunumuzu çok beğenen miniğimizin favorisi balerin kıyafetli çıkartma oldu. Yaratıcılığımızı kullanıp farklı kombinler de denedikten sonra Blokus oyununa başladık. En sevdiği renklerden biri olduğu için kırmızı blokları tercih eden Zehra bu oyunu ilk kez oynamasına rağmen çok başarılıydı. Bloklarını büyük bir özenle ve dikkatlice yerleştirdi, oyun bittiğinde elinde çok az taşı kalmıştı ve böylece oyunumuzun kazananı oldu. Keyifli ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda güler yüzlü miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk ve “Kızlar İçin Oyuncak Makyaj Seti” istediğini öğrendik. Siz de Zehra Betül’ün dileğini gerçekleştirip yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış günü miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Kontrol için hastaneye geleceklerini öğrendik. Heyecanlı bekleyişin ardından sonunda o gün geldi ve hastaneye doğru yola koyulduk. Zehra Betül bizi görünce çok mutlu oldu. Dileğinin kutusunu heyecanla açtı ve çok beğendiğini söyledi. Hediyesini kullanmak için sabırsızlandığını belirten miniğimizle biraz daha sohbet edip yanından ayrıldık. Zehra Betül’ün dileğini gerçekleştirip tebessümüne ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: