BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Salih Umut - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de sonbaharın sonlarında, yağmur hafif bir sesle yağdığında içimizi gülümsemesiyle ısıtacak miniklerimiz için yola koyulduk. Bizi Genel Pediatri servisinde orman gibi yemyeşil gözleriyle Salih Umut karşıladı. Salih 9 yaşında ve hastanemizde Henoch Schönlein Purpurası (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte.

Odasına girdiğimizde Salih'e önce oyunlarımızı gösterdik ve önce Buz Dağı oyunu ile başlamak istedi. Bir yandan oyun oynarken bir yandan da miniğimizi tanıma fırsatı bulduk. Kendisi koyu bir Galatasaray fanatiği, en sevdiği futbolcu ise Kerem Aktürkoğlu'ymuş. Daha sonradan boyama kitabındaki domateslerin birini sarıya birini kırmızıya boyamasıyla, sayfalara yazdığı marşlar ve sloganlarla büyük bir hayran olduğunu bir kez daha anladık. Buz Dağı oyununu daha önce oynamamasına rağmen kıyasıya yarışmalarımızın kazananı Salih oldu. Sürekli galip olmak miniğimiz için sıradanlaştığından yeni bir oyun oynamaya karar verdik, hafıza oyununa geçtik. Bu oyundaki şekillerin, hayvanların benzerliği bizi ilk başlarda zorladı fakat giderek görsellere alıştık ve oyun keyifli bir hal aldı. Devam ettiğimiz derin sohbetler  sırasında Salih'in büyüyünce hem polis hem de futbolcu olmak istediğini öğrendik. Arkadaşlarıyla mahalle maçları yaparken de çok eğleniyormuş. Hafıza oyunu bizi zihnen yorduktan sonra boyamaya geçtik. Bahsettiğimiz gibi fanatik miniğimiz, boyamalarında sarı ve kırmızı renklerini ağırlıklı olarak kullandı. Galatasaraylı miniğimize en büyük hayalini sorduğumuzda cevap bizleri şaşırtmadı ve bizden dileği "Galatasaray Maçına Gitmek" oldu. Siz de miniğimiz Salih'in dileğini gerçekleştirip güzel gözlerinin içinin gülmesine vesile olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: