BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Mustakim - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de gökyüzünde güz mevsiminin griliği vardı; hava soğuk, ağaçlar yapraksızdı. Miniklerimiz yüreklerindeki sevgiyle, masumiyetle, sohbetleriyle bu kasvetli havada bizlerin içini ısıtsın diye oyun torbalarımızla yola çıktık. Genel Pediatri servisinde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla yatan, yakışıklı olduğu kadar efendi miniğimiz Muhammed'e yönlendirdiler. Odasına girip Muhammed'le tanışmak ve oyun oynamak istediğimizi söyledik. Muhammed bu teklifimizi kabul ederek bizi çok sevindirdi ve tanışmaya başladık. Muhammed 10 yaşında ve 5. sınıf öğrencisi. Muhammed'le sohbetimiz çok keyifli geçti. Büyüyünce avukat olmak istediğinden, okuldaki derslerinden, okuduğu kitaplardan, hayallerinden bolca söz ettik. Türkçe'yi duru bir şekilde konuşan bu akıllı miniğimize avukatlık mesleğinin çok yakışacağına eminiz. Muhammed ile önce Buz Dağı oynadık ki bu oyunu ilk kez oynamasına rağmen başarısını takdir etmek gerek. Daha sonra yanımızda Uno getirdiğimizi gören Muhammed, bu oyunu öğrenmek istedi. Temel kuralları hızlıca öğrendikten sonra Muhammed sanki bu oyunu uzun süredir oynuyormuş gibi hepimizi yendi. Doğrusu, miniğimizin oyunlarımızdaki yeteneğine hayran kaldık. Muhammed'e dileğini sorduğumuzda ise Uno'yu çok sevdiğini ve bizden dilek olarak "Uno Kart Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Muhammed'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Muhammed’in hediyesi bize ulaştığında ona ulaştırmak için sabırsızlanıyorduk. Havanın günlük güneşlik olduğu bir günde annesi hastaneye geldiklerini söylemek için bizi aradı. Biz de hemen hediyemizi alarak ziyaretine gittik.  Muhammed, bizi ve hediyesini gördüğüne çok sevindi. Zamanı kısıtlı olduğu için oyunumuzu beraber oynayamadık. Ama bu oyunu arkadaşlarına da öğretip onlarla oynayacağını söyledi. Muhammed’in dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: