BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9039 - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın kapalı ama neşemizin yerinde olduğu bir aralık gününde oyunlarımızı aldık ve hastanemizin yolunu tuttuk. Hematoloji servisinde 11 yaşındaki yakışıklı miniğimizle tanıştık. Miniğimiz Hodgkin Lenfoma (Bir çeşit lenf kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte bütün oyunlarımıza baktıktan sonra Uno ile başlamaya karar verdik. Miniğimiz gerçekten çok yetenekliydi ve süper stratejik düşünüyordu. Ayrıca yüzümüzde gülümse oluşturan tatlı bir zekası vardı. Her seferinde bizi yenmeyi başardı, kazanmamıza asla izin vermedi. Sonra Pratik Bardaklar oynamaya başladık. Bunda da miniğimiz hep bizden bir adım önde olarak bizi her turda yendi. Son olarak Acaba Neyim oyununa geçtik. Çok az soruyla kartları hemen tahmin edebilen miniğimizin en sevdiği oyun bu oldu. Kartlarda köpek gören miniğimiz, Fındık adında bir köpeği ve Limon adında sarı renkli bir muhabbet kuşu olduğundan bahsetti. Büyüyünce oyun tasarımcısı olmak istiyormuş ve en sevdiği oyun Fortnite'mış. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimize dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra "Lego Klasik Büyük Boy" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Heyecanla hastaneye geleceği günü bekledik. Miniğimizin merakla beklediği hediyesini teslim etmek için hastaneye gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Heyecanla legolarıyla neler yapacağından bahsetti. Yaratıcı miniğimizin çok güzel şekiller yapacağına eminiz. Dileğini karşılayarak arkadaşımızın gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: