BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9003 - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'nin rüzgarlı bir gününde miniklerimizin içlerini ısıtmak için oyunlarımızı yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaret edeceğimiz miniği başta odasında bulamadık ve velisine sorduk. Oyun oynamak için geldiğimizi söylediğimizde koridordan yemyeşil gözleriyle miniğimiz geldi. Odaya girip miniğimizle sohbet etmeye başladık. Miniğimiz 12 yaşında ve 6. sınıf öğrencisi. En sevdiği spor futbol ve okulda, mahallede arkadaşlarıyla futbol oynamayı çok sevdiğini söyledi. Ayrıca sıkı bir Fenerbahçe hayranı olduğunu da öğrendik. Oyunlarımızı çıkartıp ne oynamak istediğini sorduğumuzda Çılgın Penguenler'i seçti ve oyunumuzu oynamaya başladık. İlk turda penguenleri düşüren miniğimiz olsa da hızlıca kuralları kavrayıp sonunda kendisi kazananımız oldu. Sonrasında ise Uno oynamaya başladık. Akıllı miniğimiz bu oyunda da hepimizi yenerek oyunlardaki yeteneğine hayran bıraktı bizi. Çok keyifli bir günün sonunda miniğimizin yanından ayrılırken ona dileğini sorduğumuzda bizden "Fenerbahçe Forması" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin geldiğini öğrendiğimizde büyük bir heyecanla ailesini arayıp bilgilendirdik. Birkaç hafta sonra hastanemize kontrol için geleceğini öğrenince sabırsızlıkla kendisini beklemeye başladık. Kontrole geldiğinde hediyeyi kapıp hastanenin yolunu tuttuk. Hediyesini gördüğündeki mutluluğu hepimizin içini ısıttı. Miniğimizin dileğini karşılayan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: