BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8625 - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin pırıl pırıl parladığı bir günde dolabımızdan oyunlarımızı aldık ve hastanenin yolunu tuttuk.  Hematoloji servisimizde çok tatlı 3 yaşındaki miniğimizle tanıştık. Oyunlara başlamamızla çekingenliğimizi atmamız ve kaynaşmamız bir oldu. Takımlara bölünerek Buz Dağı oynamaya başladık ve favorimiz de bu oldu. Miniğimiz bu oyunda çok eğlendi ve oldukça da iyiydi.  Ardından beraber resim çizdik. Meyveler, hayvanlar, ellerimizin şekillerini, ağaçları ve tabii ki miniğimizin en sevdiği hayvan olduğu için dinozorları çizdik. Resmimizi çıkartmalarla süsledik ve  bitirince biraz da sohbet ettik. Abileriyle ve arkadaşlarıyla saklambaç oynamayı ve hareket edebilen oyuncakları çok seviyormuş. Onun da odasında konuşup hareket eden bir kaktüs oyuncağı vardı. Biraz daha Buz Dağı oynadık ve hamur oynamaya geçtik. Ziyaretimizin sonlarına gelirken ona dileğini sorduk. Biraz düşündü ve "Müzikli Hareketli Bisiklet Süren Pepee" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip bir gülümsemesinin parçası olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin geldiğini öğrenince çok mutlu olduk. Dileğini alıp hastanenin yolunu tuttuk. O da hediyesine kavuşunca çok mutlu oldu. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: