BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet Sait - Trakya Tıp Fakültesi

1 1

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonbaharın hala sıcak olan ilk sabahlarından birinde hastanemizin Çocuk Hematoloji servisinde Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tedavisine devam edilen beş yaşındaki Mehmet Sait'i ziyaret ettik. Gördüğümüz en enerjik çocuk olabilirdi; çok zeki, şakacı, oyunlara katılımcı ve inanılmaz eğlenceli bir çocuktu. Bisikletleri, kaykayları ve yeşil arabaları çok seviyormuş. En sevdiği rengin mavi mi yeşil mi olduğuna karar verirken bir bakmışız bize evcil hayvanlarını (iki kuş ve bir sürü kedi) ve konuşan oyuncak kaktüsünü anlatıyor. Hayvanları çok sevdiği için tüm kedileri sokaktan kucaklayıp eve getiriyormuş. İlerde de taksici ya da doktor olmak istiyormuş. Birlikte Buz Kırma ve Ben Kimim oyunlarını oynadık. Tabi ki hepsinde bizi yendi. Beraber çok güzel boyamalar yaptık. Bu sırada dileğine karar veren Mehmet bir "Mutfak Seti" istediğini söyledi. Mehmet Sait'le son olarak Water Bottle Flip oynadık. Siz de Mehmet Sait’in dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Mehmet Sait’in hastanemize geldiği haberini alır almaz hemen dileğini yanımıza alarak hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi odasında karşıladı. Biraz sohbet ettik ve hediyesini Mehmet Sait’e teslim ettik. Hediye paketini heyecanla açan Mehmet Sait Mutfak Setini görünce çok sevindi. Miniğimizin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: