BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Masal - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de bahardan kalma güzel bir günde oyunlarımızı yanımıza aldık ve haftanın yorgunluğunu birlikte atacağımız miniğimizle tanışmak için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı, sevecen ve bir o kadar da zeki olan Masal ile tanıştık. Masal 7 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom tanısı (Bir çeşit böbrek hastalığı) ile tedavi görmekte. İlk olarak Masal'ın da daha önce oynadığı Buz Dağı oyunuyla oynamaya başladık ve miniğimiz her seferinde bizi yendi. Bir süre sonra Hafıza Kartları oyununa geçtik ve onlarca kart arasından eşlerini çok kolay buldu. Hatta kolay geldiği için zamana karşı bile yarıştı. Masal, sohbetimizde Galatasaraylı olduğundan ve büyüyünce avukat olmak istediğinden bahsetti. En sevdiği renk mor, en sevdiği hayvan ise kediymiş. Hatta oyunlarımız bitince bize kendi kedisinin videolarını gösterdi. Ziyaretimizin sonunda küçük dostumuzdan bir dilek dilemesini istedik. Biraz düşündü ve "Miniş Oyuncak" dilediğini söyledi. Siz de Masal'ın dileğini gerçekleştirip  yüzünde bir gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrendiğimizde hemen ailesiyle iletişime geçtik ve Masal'ın diğer hafta kontrole geleceğini öğrendik. Sisli bir Edirne sabahında gülüşüyle içimizi ısıtacak sevimli miniğimize hediyesini teslim etmek üzere hastanenin yolunu tuttuk. Masal'ı uzaktan görünce hemen el salladık ve koşar adımlarla yanına gittik. Minişlerini gören miniğimiz çok mutlu oldu ve hemen onlarla oynamak istediğini söyledi. Masal'ın bu tatlı heyecanına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: