BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İpek - Trakya Tıp Fakültesi

1 1

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni dönemde ilk ziyaretlerimize başlamanın heyecanı ile oyunlarımızı alarak Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Servise gidince 15 yaşındaki lise öğrencisi İpek İle tanıştık. İpek Diabet Mellitus (Şeker hastalığı) hastasıydı ve bir süredir tedavisi devam ediyordu. İlk olarak İpek İle Pratik Bardaklar oynadık bayağı hızlı oynuyordu ve oyunun sonunda bizi yenmeyi başardı. Daha sonrasında İpek ile bir süre muhabbet ettik. Bize hayallerini anlattı. Adalete ilgili olduğunu boş zamanlarında mahkemelere davaları izlemeye gittiğini söyledi. Bilgilendirici kitapları çok sevdiğini söyledi biz de ona bilgilenebileceği bir kitap hediye ettik. İpek'in en büyük hayali Hava Harp Okulunu kazanıp F16 pilotu olabilmek. “İstikbal göklerdedir.” diyen İpek F16 pilotlarına da çok ilgi duyduğunu ve dileğinin "F16 Pilotu Yusuf Kurt ile Tanışmak" olduğunu söyledi. İpek'in dileğini gerçekleştirmesi için siz de yardımcı olmaya ne dersiniz?

İpek'in dileğini karşılamak için Yusuf Kurt bizimle iletişime geçti. Seve seve İpek ile tanışacağını söyledi. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra İpek görüntülü görüşme ile Yusuf Kurt ile tanıştı. İpek dileğinin gerçekleşmesiyle çok mutlu oldu. Yusuf Bey'e biz de teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: