BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gökhan - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Haftanın son ziyaretini yapmak üzere stajlardan ayrılıp oyunlarımızı aldık ve Pediatrik Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Serviste koridorda oyun oynayan Lösemi Hastası (Kan kanseri) Gökhan karşıladı bizi. Hemen Gökhan'ı oyuna davet ettik ve büyük bir hevesle kabul etti. 12 yaşındaki Gökhan ile sohbet etmeye başladık ve ilk oyun olarak Buz Dağını seçtik. Gökhan bu oyunda bizi yenerek birinci oldu. Bu sırada Gökhan büyüyünce bilgisayar mühendisi olmak istediğini söyledi. Daha sonra boyama yapmaya başladık. Boyamalarımız da bittikten sonra Bil Bakalım oynayarak komik anlar yaşadık. Eğlenceli geçen zamanımızın ardından Gökhan Buz Dağı oyununu çok sevdiğini söyledi ve dileğini "Buz Dağı Oyunu" olarak belirledi. Geleceğimizin akıllı mühendisini mutlu etmeye dileğini gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Miniğimizin hediyesinin bize ulaşmasıyla hediyeyi alıp Gökhan'ın yanına gittik. Gökhan Buz Dağı Oyununu görünce çok sevindi. Gönüllümüz Gökhan'a bir araba da hediye etmişti. Sürpriz hediyeyi görünce daha da sevindi. Biz de Gökhan'ın hediyesi ile ilk oyununu oynayarak ayrıldık. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve sürprizi ile Gökhan'ı daha da mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: