BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eslina - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir cuma gününde elimizde oyunlarımızla hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste tatlı miniğimiz Eslina’nın odasına girdiğimizde bizi büyük bir heyecanla karşıladı ve hemen oyun oynamak istedi. Miniğimiz 4 yaşında ve HSP Nefrit (Bir çeşit böbrek iltihabı) tanısıyla hastanemizde yatmakta. Eslina’nın çok güzel bir oyuncak doktor seti vardı ve ilk olarak o setle doktorculuk oynadık. Oyun sırasında doktor olmak istediğini de söyledi. Daha sonra Çılgın Penguenler oynadık. Oyun boyunca heyecanını asla kaybetmeyen Eslina ile çok güzel vakit geçirdik. Sonrasında oynadığımız Hafıza Kartı oyunununu birinci olarak bitirdi. Daha sonra birlikte boyama yaptık. Eslina ile yaptığımız boyamalar çok güzel ve renkli oldu. En sevdiği rengin pembe olduğunu da boyama esnasında öğrendik. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduk. Eslina bizden “Boyama Seti” istediğini söyledi. Siz de Eslina’nın dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Akıllı miniğimiz Eslina’nın dileği elimize ulaştığı gibi ailesi ile iletişime geçtik. Sesinden ne kadar heyecanlı olduğunu anladığımız miniğimizle birlikte hediyesine kavuşacağı günü beklemeye başladık. O gün geldiğinde gülümseyişini görmek hepimizin yüreğini ısıttı. Miniğimizi ve bizi böyle mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: