BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eslem - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların soğumaya başladığı bir sonbahar sabahında bizimle birlikte eğlenecek miniklerimizle tanışmak için yola çıktık. Bizi hastanemizin Genel Pediatri servisinde HSP Nefrit (Bir çeşit böbrek iltihabı) tedavisi gören 6 yaşındaki dünyalar tatlısı Eslem karşıladı. İlk karşılaşmamızda çok heyecanlıydı. İlk olarak Buz Dağı oyununu oynamaya başladık ve Eslem’in abisi de bize eşlik etti. Çok eğlenceli geçen oyunumuzda bol bol kahkaha attık. Sonrasında Tahmin Et Bakalım oyununu oynamaya karar verdik ve takımlara ayrıldık. Bu kısımda biraz zorlansak da kahkahalarımız yine boldu. Oyunları oynarken yaptığımız sohbetlerden en sevdiği rengin pembe olduğunu, büyüyünce veteriner hekim olmak istediğini, kutu oyunlarını çok sevdiğini ve evindeki odasının kutu oyunlarıyla dolu olduğunu öğrendik. Daha sonra Hafıza Kartı oyununu oynadık, Eslem ile abisi bu oyunda da oldukça iyiydi. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuz Eslem bizden "Buz Dağı Kutu Oyunu" istediğini söyledi. Siz de onun bu dileğini gerçekleştirip miniğimizin gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Eslem’in dileğinin geldiğini öğrenir öğrenmez vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince müsait bir zaman belirleyip hastanenin yolunu tuttuk. Dileğinin gelmesini dört gözle bekleyen Eslem hediyesi ona ulaşınca çok heyecanlanmış olacak ki hediye paketini çok hızlı bir şekilde açtı. Eslem hediyesini çok sevdi. Dileğini karşılayarak arkadaşımızın gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: