BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de baharı yeni yeni hissettiğimiz günlerde, bu güzel havada mimiklerimizle tanışmak için yola çıktık. Hastanemiz Pediatri servisinde Tip 1 Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile misafir ettiğimiz 10 yaşındaki Emir ile tanıştık. Emir hemşire ablalarımızın söylediğine göre servisin en akıllı çocuğu. Gerçekten de öyle olduğunu oynadığımız oyunlarda da fark ettik. En sevdiği renk kapalı mavi ve mor olan miniğimizle renkli bir oyun oynayalım dedik ve yeni oyunumuz Hafıza Satrançı'nı oynadık. İlk turda oyunu aşırı hızlı kavrayan Emir sonraki turlarda bizi pek çok kez mağlup etti. Oyunun tarzını değiştirdik ama yine Emir'e karşı bir oyun kazanamadık. Emir’in en sevdiği meyve yaz aylarının vazgeçilmezi olan karpuzmuş. İleride de bilgisayar mühendisi olmak istiyormuş. Emir daha sonra bize boyamalarını gösterdi, en sevdiği rengarenk olan dinozormuş. Gerçekten de boyamada çok başarılıydı, odasının duvarlarına yaptığı boyamaları asmıştı. Oyun oynamayı sonlandırdıktan sonra miniğimize bizden dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda çok heyecanlanıp daha öncesinden de istediği bir oyuncağı “Optimus Prime Figür Radar e-0738 ”ü istedi. Kendisiyle tanıştığımıza çok memnun olduk, umarım en kısa zamanda dileği karşılanır. Siz de miniğimizin dileğini karşılayıp gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Akıllı miniğimiz Emir’in dileği elimize ulaştığı gibi ailesi ile iletişime geçtik. Sesinden ne kadar heyecanlı olduğunu anladığımız miniğimizle birlikte hediyesine kavuşacağı günü beklemeye başladık. O gün geldiğinde gülümseyişini görmek hepimizin yüreğini ısıttı. Miniğimizi ve bizi böyle mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: