BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Afra - Trakya Tıp Fakültesi

1 1

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu bir günde oyunlarımızı yanımıza alarak yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın verdiği heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde kalan, beş yaşındaki Afra ile tanıştık. İlk olarak oltalarımızı alıp balık yakalama oyunu oynadık. Afra bizden çok balık yakalayarak ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi. Daha sonra yeni bir oyun seçmek için poşetimize göz attık. Afra’nın ilgisini ilk olarak boyama kalemleri çekti ve birlikte boyama yaptık. Afra kitaptakilerle sınırlı kalmayarak kelebek, kuş, kiraz, çilek, bulut, Güneş de çizmeyi ihmal etmedi. Boyamalarımızı yaptıktan sonra Uno kartlarıyla hafıza oyunu oynadık. Afranın en yetenekli olduğu oyun buydu. Biz kartları ne kadar karıştırırsak karıştıralım Afra aradığı kartı hemen buluyordu. Afra’ya dileğini sorduğumuzda biraz düşünüp “Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı” istediğini söyledi. Boyadığımız resimleri Afra’ya bırakıp keyifli ziyaretimizi sonlandırdık. Siz de Afra’nın dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Afra’nın dileğininin geldiğini öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince hemen yola koyulduk. Servise girdiğimizde Afra’yı yürüyüş yaparken yakaladık. Elimizdeki hediyeyle heyecanla odasına doğru yola koyulduk. Kutusundan çıkardığımız karavanın parçalarını birlikte birleştirdik. Afra hediyesini çok beğendi. Dileğini karşılayarak miniğimizin gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: