BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Türkan Nur - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

1 1

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel güneşli bir günde hastanemizin Pediatri servisinin yolunu tuttuk.Üniversitemizin hastanesinde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla tedavi gören 10 yaşındaki Türkan ile tanıştık ve hemen oyun oynamaya başladık. Götürdüğümüz oyunlardan Kızma Birader oyununu seçti. Biz de 4 kişi oynama başladık. Türkan bu oyunu çok iyi biliyormuş ve hepimizden de iyi oynadı. Güzel olduğu  kadar akıllıydı da. Bize oyunla ilgili harika taktikler verdi. O sırada miniğimizin kalbinin de kendisi gibi güzel olduğunu anladık. Oyunumuz uzun sürdüğü için bir oyun oynayabildik  ama çok eğlendik ve bolca güldük. Sonrasında biraz resim yaptık ve birbirimize çok tatlı resimler çizdik. Birlikte çok eğlendik. Ona çıkartmalarımızdan hediye ettik. Baktıkça bizi hatırlayıp mutlu olacakmış.  Sıra dilek almaya gelmişti. Türkan başta biraz çekinse de uzun süre düşündükten sonra bizden "Siyah Bir Bot" istediğini söyledi. Miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz?

Türkan’ın hediyesinin geldiğini duyar duymaz çok sevindik ve ailesi ile iletişime geçtik. Türkan taburcu olmuş okula gitmeye başlamış ama testleri ve kontrolleri için hastaneye geliyorlarmış. Türkan ile müsait olduğu bir gün sözleştik ve hastanemizin kantininde buluştuk. Onunla sohbet ettik, özlem giderdik. Sonrasında da hediyemizi verdik. Çok beğendi ve mutlu oldu. Türkan’ın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: