BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9327 - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir çarşamba gününde bir miniğimizin daha gülüşüne ortak olabilmek için Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Gülüşüyle içimizi ısıtan bir  prenses ile tanıştık. Miniğimiz 15 yaşında,  Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimize  bizimle oyun oynamayı isteyip istemediğini sorduk. Onunla ilk olarak Kızma Birader adlı oyunu oynadık.  Oyun esnasında ettiğimiz sohbette miniğimizin pembe rengini, dizi izlemeyi ve dolma yemeğini sevdiğini öğrendik. Sonra ikinci oyunumuz olan Hazır Cevap oyununu oynadık. Oyunda sorulan sorulara verilen en popüler cevapları bularak oyunun galibi olan miniğimiz bizi zekası ile büyüledi. Ziyaretin sonunda kendisine dileğini sorduğumuzda bizden  "Barbie  Bebek" istediğini söyledi. Siz de bu güzel gülüşlü miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

İçimizin ısındığı bu bahar günlerinde miniğimizin hediyesinin geldiğini duyunca içimiz bir kez daha ısındı. Miniğimizin ailesi ile hemen iletişime geçip miniğimizin hediyesinin geldiğini haber verdik. Başta miniğimiz olmak üzere bu habere çok sevindiler. Ailesine ne zaman hastaneye gelebileceklerini sorup dileğini teslim etmek için günü kararlaştırdık. Bu sabah heyecan ile uyanıp miniğimizin hediyesini vermek üzere yola koyulduk. Miniğimize hediyesini verince çok sevindi. Çok mutlu oldu. Miniğimize ve ailesine bu sevinci yaşatan gönlümüze içtenlikle teşekkür ederiz. Her daim sağlık ve iyilikle kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: