BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mete - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı bir aralık günü oyunlarımızı alıp bir miniğimizle tanışma heyecanı ile hastaneye geldik. Hemen Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi miniğimiz Mete karşıladı. Mete 11 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle hemen kaynaştık ve ona getirdiğimiz oyunları gösterdik. Mete Jenga denilen bir denge oyununu oynamayı çok sevdiğini ve oyunda başarılı olduğunu söyledi. Gerçekten de oyunda yaptığı zeki hamlelerle bizi zorladı. Oyunlarımız sırasında sohbet ederken Mete bir abisi olduğundan ve onunla oyun oynamayı çok sevdiğinden bahsetti. Ayrıca yakışıklı miniğimizin en sevdiği dersin fen bilimleri olduğunu,satranç oynamayı çok sevdiğini,gelecekte bilgisayar mühendisi olmak istediğini öğrendik. Mete ayrıca en sevdiği şeyin futbol oynamak olduğunu ve Galatasaray taraftarı olduğunu da belirtti. Ziyaretimizin sonuna doğru Mete'ye dileğini sorduk ve heyecanla "Şampiyonlar Ligi Futbol Topu" istediğini söyledi. Sizde yakışıklı miniğimiz Mete'nin bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin elimize ulaştığı haberini büyük bir mutlulukla aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Prensimizin hastanemizden taburcu olduğunu ve yakın zamanda geri dönmeyeceğini öğrendik. Biz de sabırsızlanarak hediyeyi evlerine gönderdik. Heyecanla paketi açan Mete futbol topunun tam istediği gibi olduğunu ve hediyesini çok beğendiğini bizlere iletti. Prensimizin dileğini gerçekleştiren ve bu mutluluğa ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: