BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir sonbahar sabahı hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk.  Maskelerimizi takıp önlüklerimizle birlikte serviste miniğimizin odasına girdiğimizde Mehmet ile karşılaştık. Mehmet 9 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte.  Miniğimizle beraber Jenga adı verilen bir denge oyunu oynadık. Sonrasında domino taşlarını dizerek farklı şekiller oluşturduk. Oyunlarımızı oynarken bol bol sohbet de ettik. Sohbetimiz sırasında prensimizin en sevdiği dersin fen bilgisi olduğunu, futbol oynamayı çok sevdiğini ve büyüdüğünde futbolcu olmak istediğini öğrendik. Ziyaretin sonuna doğru Galatasaray taraftarı olduğunu belirten miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk. Prensimiz bize "Futbol Topu" istediğini söyledi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Yağmurlu bir aralık günü Mehmet'in hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Bu sevinçle hemen ailesi ile iletişime geçtik. Hastaneye gelmelerine daha çok zaman olduğunu ve evinin de uzakta olduğunu öğrenince hemen oynayabilmesi adına dileğini kargolamaya karar verdik. Dileğine kavuşan Mehmet çok mutlu olduğunu ve bir an önce oynamak istediğini söyledi. Mehmet'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna sebep olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: