BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Karan - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Martın güneşli bir gününde heyecanla hastanemize doğru yola koyulduk. Hastanede Karan ile tanıştık. 3 yaşındaki miniğimiz HSP Nefrit (Bir çeşit böbrek iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte çok eğlenceli vakit geçirdiğimiz Karan ile yapboz yaptık. Oyun hamuruyla oynamayı oldukça seven miniğimizle oyun hamurundan doğum günü pastası yaptık, aynı zamanda da sohbet ettik. Karan çizgi film izlemeyi çok seviyormuş ve en sevdiği renk de kırmızıymış. Yavaş yavaş ziyaretimizin sonuna gelirken bir dilek dileyecek olsa o ne olurdu diye sorduğumuzda "Oyuncak Araba" cevabını verdi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirmek ve onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşin pırıl pırıl parladığı bir nisan sabahında miniğimiz Karan'ın ailesiyle birlikte geldiğini öğrendik. Hemen fakültemizden dileği kapıp Karan'la buluşmaya gittik. Miniğimiz bizi hemen tanıdı ve dileğini büyük bir heyecanla açtı. O anki mutluluğu görülmeye değerdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: