BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hira Nur - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Baharın ilk gününde miniklerimizi görecek olmanın heyecanıyla hastanenin yolunu tuttuk. Hastanemize gelince Hira Nur ile tanıştık. Hira Nur 5 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Hira Nur’la kısa bir tanışmanın ardından oyunlarımıza oyun hamurları ile başladık. Hep beraber hamurlarımızla yemek yaptık. Biz miniğimize en sevdiği pizza olan zeytinli pizzayı yaparken o da bize mantı yaptı. Bu sırada da sabah kahvaltısında neler yediğinden bahsetti. Daha sonra yapboz yapmaya geçtiğimiz miniğimiz hünerleriyle bu oyunda ne kadar tecrübeli olduğunu hemen gösterdi. Parçaları hızlı hızlı yerine oturtan miniğimiz çok geçmeden yapbozumuzu da bitirdi. Oyun oynarken bizden ne istediğini sorduğumuz miniğimiz uzun zamandır Lego istediğini, bu yüzden de bizden “Lego Friends Orman Şelalesi” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek onun eğlenceli oyunlarına bir yenisini eklemek ister misiniz? 

Miniğimizin hediyesi elimize ulaştığında hastanemizden ayrıldığı için hemen telefonumuza sarıldık ve ailesini aradık. Birkaç gün içinde tekrar geleceğini öğrenince hediyesini elden verip mutluluğunu görmek için bekledik. Geldiği gün sevimli hediye torbamızla ona doğru yürürken bize tatlı tatlı gülümseyerek içimizi ısıttı. Hediyesini açarken de mutluluğu yüzünden okunuyordu. Miniğimiz bize teşekkür ederken biz de onun bu neşesini görmemizi sağlayan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: