BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hasan Mert - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir sonbahar günü okulumuzdan çıkar çıkmaz önlüklerimizi giyip, maskelerimizi takıp heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisine gidip odaya girdiğimizde Hasan Mert ile karşılaştık. Hasan Mert  9 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte.  Miniğimizle beraber Jenga adı verilen bir denge oyunu oynadık, küçük bir ev tasarladık ve domino taşları gibi dizerek çok eğlenceli dakikalar geçirdik. Oyun oynadığımız esnada sohbet etmek için bolca zamanımız oldu. Bu sırada en sevdiği rengin mavi olduğunu, büyüdüğünde polis olmak istediğini ve en sevdiği dersin de matematik olduğunu öğrendik. Ziyaretin sonuna doğru miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk. Prensimiz bize "Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Hasan Mert’in dileği bize ulaştığında hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve büyük bir heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Hasan Mert elimizdeki hediyeyi görünce çok sevindi. Merakla hediyesini açtı. Paketten çıkan uzaktan kumandalı arabayı görünce çok sevindi ve çok beğendi. Miniğimizin yüzünü güldüren bu hediye için gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: