BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esila - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir çarşamba gününde elimize oyuncak dolu torbalarımızı da alarak Genel Pediatri servisimize doğru yola çıktık. Odaya girdiğimizde güzeller güzeli Esila ile karşılaştık. Esila 6 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.  Miniğimizin odasına  girdiğimizde ailesiyle birlikte resim yapıyordu. Miniğimiz ile sohbet ettikçe hangi oyunu oynayacağımıza da karar verdik. Oyuncak dolu torbamızdan oyun hamurunu seçen minik prensesimizle çok güzel vakit geçirdik. Tüm renkleri çok sevdiğini ve en sevdiği hayvanın da ördek olduğunu öğrendik. Kalıplarımız arasında ördek olduğunu da söylediğimiz miniğimiz, bize o kalıpla bir sürü ördek yaptı ve sonrasında ördeklerimizi besledik.  Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda Esila'ya dileğini sorduk. Bize " Üç Tekerlekli Scooter" istediğini söyledi.  Siz de güzel miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Esila'nın dileğinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik ve ertesi gün kontrole geleceğini öğrendik. Sabah olur olmaz okulumuzdan hediyeyi aldığımız gibi hastanemizin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi görünce hemen tanıdı. Elimizdeki paketi görünce ise mutluluğu yüzünden okunuyordu. Onun mutluluğunu görünce biz daha çok mutlu olduk. Hediyesiyle birkaç tur atan miniğimiz bizlere çokça teşekkür etti. Bizler de Esila'nın dileğine kavuşmasını sağlayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: