BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif Tuana - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Adeta sıcak yaz günlerini anımsatan bir ekim gününde oyuncak torbalarımızı da alıp hastenemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Yanına gittiğimiz andan beri bizimle güler yüzle konuşan miniğimiz Elif Tuana ile tanıştık. Elif Tuana 10 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimize oyuncak torbamızı gösterdiğimizde Jenga ile başlamak istediğini söyledi. Daha sonra sohbeti o kadar tatlı geldi ki oyunu unutup sadece sohbet etmeye başlamıştık.  Miniğimizle sohbetimiz esnasında aktif olarak tekvando ile ilgilendiğini ve gelecekte de bunu sürdürmek istediğini öğrendik. Ayrıca en sevdiği dersin fen bilimleri olduğunu ve ileride psikolog olmak istediğini de söyledi. Arkadaşlarıyla konuşurken daha çok dinlemekten keyif aldığını ve onlara tavsiyeler verdiğini söyleyerek bize neden psikolog olmak istediğini de belirtti.  Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ve bizden ne istediğini sorduğumuzda “Buz Kırma Kutu Oyunu” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirmek, yaşayacağı mutluluğa ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Elif Tuana’nın dileği elimize ulaştığında çok heyecanlandık, hemen kendisine ulaştırmak istedik ve ailesi ile iletişime geçtik. Elif Tuana taburcu olmuş ve yakın zamanda bir randevuları da bulunmuyormuş. Bunun üzerine kargo ekibimizle dileğini miniğimizin evine kargoladık. Dileği eline geçer geçmez oynamaya başlamış ve bize bu fotoğrafı gönderdi. Miniğimizin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: