BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet Cihangir - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Martın gelişiyle birlikte ısınan havada ellerimize oyuncaklarla dolu torbalarımızı alıp hastanemize gittik. Hastanede Ahmet Cihangir ile tanıştık. Ahmet Cihangir 5 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Beraber önce oyun hamuru oynadığımız miniğimizle sohbet ederken teyzesinin de ekibimizden biriyle adaş olduğunu öğrenince sohbetimiz iyice ilerledi. Oyun hamuruyla sağlıklı domates cipsleri yapan miniğimiz sağlıklı yiyecekleri çok sevdiğini, bugün de kahvaltısını çok güzel yaptığını söyledi. Daha sonra yapboz yaparken ekibimizden bir arkadaşımızla çok yakın tarihlerde doğum günü olduğunu öğrenince çok mutlu olduk. Oyunumuzu oynarken bizden bir şey isterse gerçekleştirebileceğimizi söylediğimiz miniğimiz bizi Alaaddin’in Sihirli Lambası’ndaki lamba cinine benzeterek hepimizi çok güldürdü. Daha sonra legoları çok sevdiğini, bu yüzden bizden “Lego City İnşaat Kazıcısı” istediğini söyledi. Siz de bu lego aşığı miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz?

Hediyemizin elimize ulaştığını öğrenir öğrenmez büyük bir heyecanla Ahmet Cihangir’e ulaştık. Çünkü hediye miniğimizin tam doğum gününden bir gün sonra elimize ulaşmıştı. Bu yüzden hediyeyle ona sürpriz yapmak için sabırsızlanıyorduk. Hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez ziyaretine gittik. Önce doğum gününü kutladık daha sonra da oyuncağını teslim ettik. Oyuncağını çok beğenen miniğimiz paketi açar açmaz büyük bir heyecanla oynamaya başladı. Onun doğum gününde bu heyecanı yaşamasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: