BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Sakarya Tıp Fakültesi

1 1

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve içimizi ısıtan bir sonbahar günü oyuncaklarımızı aldık, heyecanla ve bugün tanışacağımız miniğimizin merakıyla hastanemizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 6 yaşındaki dünyalar tatlısı, neşeli miniğimiz Zeynep ile tanıştık. Zeynep hastanemizde Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz ile önce labirent oyunu oynadık. Hem çok eğlendik hem de Zeynep bizi zekasıyla büyüledi. Daha sonra parmak boyası yaptık. Zeynep elini en sevdiği renk olan pembeye boyadı. Bizim elimizi ise siyaha boyadı. Parmak boyası yaparken boyamaya dair bize farklı teknikler gösterdi ve çok güzel şekiller yaptı. Sonrasında ise balonlarla oynadık. Zeynep ile sohbetimiz sırasında onun Barbie bebekleri ne kadar çok sevdiğini öğrendik. Aynı zamanda kendisi çizgi film izlemeyi de çok seviyormuş. Daha sonra eğlenceli şarkılar açıp hem söyledik hem de dans ettik. Miniğimiz bizlere halay çekmeyi öğretti. Halay çekerken yüzünden gülücekler saçıyordu. Biz de ona horon tepmeyi öğrettik. Miniğimiz kıvrak zekasıyla hareketleri hemen kavradı ve çok eğlendi. Bu eğlence dolu ziyaretimiz sona erip veda vakti geldiğinde ise kendisine bir dileği olup olmadığını sorduk ve bizden heyecanla "Barbie Bebek" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Havanın soğuduğu bu günlerde Zeynep'in hediyesinin geldiğini duyunca çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçip ne zaman geleceklerini öğrendik. Buluşma zamanı gelince heyecanla hediyemizi alıp hastaneye gittik. Zeynep bizi ve Barbie bebeğini görünce çok mutlu oldu. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hep beraber güzelce oyunlar oynadık ve eğlendik. Bizi ve miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: