BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Sakarya Tıp Fakültesi

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:


 Güneşli, güzel bir günde hazırlıklarımızı yaptık ve hastanenin yolunu tuttuk. Yanımıza yapboz, boyama kitabı, boyalar, hafıza oyunu ve birkaç oyunumuzu daha alarak kimle tanışacağımızı bilmeden Hematoloji servisine gittik. Ziyaretimizde akıllı, tatlı ve yetenekli miniğimiz Zeynep ile tanıştık. Zeynep 5 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Zeynep tanıştığımız andan itibaren bize çok samimi yaklaştı ve çok cana yakındı. Yapboz yaparkenki pratikliği ve akıllılığıyla bizi çok etkiledi. Minicik elleriyle isimlerimizi yazıp kalp çizdi. Beraber boyama yaptık. Ziyaretimiz boyunca çok eğlendik. Veda vakti geldiğinde kendisine dileğini sorduk ve  bizden "Ayıcık" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Sonbaharın havasını iyice hissettiğimiz bu günlerde Zeynep'in hediyesinin geldiğini duyunca çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Ailesinden hastaneye ne zaman geleceklerini öğrendikten sonra heyecanla o günü beklemeye başladık. Zeynep bizi arayıp geldiğini söyleyince biz de ayıcığımızı alıp yola koyulduk. Zeynep'in ayıcığı gördüğü andaki mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onu böylesine mutlu görmek bizi de çok mutlu etti. Zeynep bize hediyesini çok beğendiğini söyledi ve teşekkür etti. Biz de miniğimizi ve bizleri bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: