BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yiğit - Sakarya Tıp Fakültesi

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir aralık günü hediyelerimizi alıp Pediatri servisine gittiğimizde 5 yaşındaki sevimli miniğimiz ile tanıştık. Oyunlarımıza miniğimizin en sevdiği oyunlardan biri olduğunu öğrendiğimiz Jenga ile başladık. Daha sonra oyun hamurlarına geçtik ve hamurları karıştırıp en sevdiği renk olan yeşili elde ettik. Oyun hamurlarından bir sürü şekil ve yemekler yaptık. Bu sırada da minik arkadaşımızla sohbet etmeye çalıştık. Bize Galatasaraylı olduğunu, yaban mersinli dondurmaları çok sevdiğini ve resim çizip boyama yapmaktan hoşlandığını söyledi. Miniğimizin büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Son olarak da onunla birlikte puzzle yaptık. Bu konuda gerçekten çok iyiydi, kısa sürede puzzle tamamlandı ve minik arkadaşımız çok mutlu oldu. Miniğimize dileğini sorduğumuzda da bizden “Beyaz Oyuncak Motor” istedi. Bu motor polis olduğunda sürmek istediği motorlara benziyordu. Sizler de miniğimizin hayal ettiği bu oyuncağa kavuşmasına gönüllü olmak ister misiniz? 

Minik arkadaşımızın hediyesinin geldiğini duyunca büyük bir heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Ailesinden hastaneye ne zaman geleceklerini öğrenince sabırla beklemeye başladık. O gün geldiğinde de hemen hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi ve hediyesini görünce çok mutlu oldu. Bizleri ve miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: