BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nurgül - Sakarya Tıp Fakültesi

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının sonlarına doğru havanın bembeyaz bulutlarla kaplı olduğu güzel bir günde, büyük bir heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Hastanemizin Hematoloji servisinde tatlı mı tatlı arkadaşımız Nurgül ile tanıştık. Nurgül 12 yaşında ve hastanemizde Osteosarkom (Kemik kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. İlk olarak bizimle Jenga oynamak isteyen tatlı arkadaşımızla bir yandan oyunumuzu oynayıp bir yandan da şarkılar söyledik. Nurgül Jenga oyununda o kadar iyiydi ki kule hep bizde yıkıldı. Miniğimizle sohbetimiz sırasında büyüyünce fen bilimleri öğretmeni olmak istediğini öğrendik. Beşiktaş takımını tuttuğunu ancak fanatik olmadığını da oyunlarımızın arasına serpiştirdiğimiz güzel sohbetler esnasında öğrendik. Jenga’dan sonra birlikte yapboz yaptık ve oyun hamurundan kedi yaptık. Birlikte oyunlar oynayıp şarkılar söylediğimiz ve tatlı sohbetler ettiğimiz zamanın ardından kendisine dileğini sorduğumuzda kendisinin “Kar Küresi” istediğini öğrendik. Siz de güzel miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?
Güzel bir kış günü Nurgül'ün hediyesinin geldiği haberini almak günümüzü daha da güzelleştirdi. Haberi alır almaz miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve Nurgül'ün hediyesini evine gönderdik. Annesi bize miniğimizin hediyeyi gördüğünde gözlerinin ışıl ışıl parladığını ve çok mutlu olduğunu söyledi. Miniğimizin hediyeyi aldığından itibaren sürekli onunla oynadığını ve çok teşekkür ettiğini de iletti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek bizi ve miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: