BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8564 - Sakarya Tıp Fakültesi

1 1

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir mayıs sabahı oyuncaklarımızı aldık ve heyecanla hastaneye gittik. Hastanede güzeller güzeli miniğimiz ile tanıştık. Miniğimiz 9 yaşında ve TTP (Bir enzim eksikliğine bağlı kan hücrelerinin azalmasıyla deride oluşan kanamalar) tanısıyla Hematoloji servisinde tedavi görmekte. Miniğimiz bizi gördüğünde çok sevindi ve hemen beraber oyun oynamaya başladık. Miniğimiz daha önce hiç Jenga oynamamasına rağmen bu oyunda şaşırtıcı derecede yetenekliydi ve hepimizi yendi. Oyunumuzu oynarken bir yandan da sohbet ettik. Miniğimiz büyüdüğünde şarkıcı olmak istiyormuş. Aynı zamanda dans etmeyi ve şarkı dinlemeyi de çok seviyormuş. Sohbetimizin ardından oyun hamurlarıyla oynadık. Miniğimiz bize oyun hamurlarından çok güzel yemekler hazırladı. Tabiki bu işte de çok yetenekliydi ve yemekler gerçek gibi görünüyordu. Miniğimize en sevdiği yemeği sorduğumuzda yaprak sarmayı çok sevdiğini söyledi. Vedalaşma vakti gelirken miniğimize dileğini sorduk ve "Barbie Bebek" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Havanın içimizi ısıttığı güzel bir günde miniğimizin hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Annesi bize hastanede olduklarını söyleyince hediyemizi alıp miniğimizin yanına gittik. Miniğimiz bizi gördüğüne çok sevindiğini ve hediyesini çok beğendiğini söyledi. Onu böylesine mutlu görmek bizi de çok sevindirdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem onu hem de bizleri mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: