BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Işıl İpek - Sakarya Tıp Fakültesi

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ancak keyifli bir günde ziyaretlerimizi gerçekleştirmek için hastanenin yolunu tuttuk. Oyuncaklarımızı alıp gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra minik Işıl’ın yanına gittik. Işıl, 3 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görüyor. Odasına gittiğimizde bizi tatlı ve sıcak gülümsemesiyle karşıladı. İlk olarak yapboz ile oynamak istediğini söyledi. O kadar akıllı ki bizim yardımımıza ihtiyaç duymadan yapbozu tamamladı. Sonra oyuncak hamurdan insan figürü yaptı ve adını da boncuk koydu. Işıl’ın en sevdiği renk maviymiş o yüzden mavi oyuncak hamuru tercih etti. Birlikte renk renk kalemlerimizle boyama da yaptık. Tabii ki minik Işıl hiç taşırmadan ve mükemmel renkler seçerek boyamasını tamamladı. Sonrasında Jenga oynadık. Oynarken biraz heyecanlandığımızı da itiraf etmeliyiz. Işıl ile oyun oynamak gerçekten çok keyifliydi, tatlı hareketleriyle bizi çok güldürdü. Işıl’ın annesi de bize katıldı ve beraber gülüp eğlendik. Son olarak miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Oyuncak Kuaför Seti" istediğini söyledi. Siz de Işıl’ın dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Işıl'ın sabırsızlıkla beklediği hediyesi elimize ulaşınca hemen ailesiyle iletişime geçtik. Ailesi bize yakın zamanda hastaneye gelemeyeceklerini söyleyince biz de miniğimizin hediyesini kargoyla gönderdik. Miniğimiz paketi açar açmaz bizi büyük bir mutlulukla aradı ve çok beğendiğini söyledi. Bizleri bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: