BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Eda - Pamukkale Tıp Fakültesi

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir cuma günü güzel oyunlarımızı yanımıza alıp yeni arkadaşımızla tanışma heyecanı ile hastanenin yolunu tuttuk.

Hastanemizin Endokrinoloji bölümünde bizi güzeller güzeli prensesimiz Zeynep karşıladı. Zeynep 11 yaşındaymış.

Prensesimiz Diabetes  Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile kalıyormuş . Miniğimiz bizi karşısında görünce çok heyecanlandı ve hemen oyun oynamak istediğini söyledi. Biz de bir yandan sohbet edip bir yandan Jenga oyununu oynamaya başladık Zeynep oyunda çok yetenekliydi. Oyun oynarken bize çocuklarla oynamayı çok sevdiğini ve büyüyünce öğretmen olmak istediğini söyledi. Biz sohbete dalmışken bizi oyunda yendi ve sıradaki oyunumuz olan Hedef Beş oyununa geçtik . Zeynep bu oyunu daha önce oynamadığını ama oyunu bildiğini söyledi ve bizi tabii ki yine yendi.

Vedalaşıp gitme zamanımız geldiğinde prensesimize bir dilek cini olsa ondan ne isteyeceğini sorduk . Zeynep biraz düşündükten sonra "Pembe Renkli,  Sepetli Bisiklet” istediğini söyledi.

Siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: