BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tuana Arya - Pamukkale Tıp Fakültesi

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonbaharın kendisini iyice hissettirdiği bir ekim sabahına yine bir ziyaret yapacak olmanın heyecanıyla uyandık. Yanımıza çok sevdiğimiz oyunlarımızı da alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi serviste dünyalar tatlısı Tuana karşıladı. Tuana 6 yaşında ve hastanemizde Henoch Schönlein Purpurası (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Kendisiyle tanışmamızın ve minik sohbetimizin ardından yanımızda getirdiğimiz oyunları oynamaya başladık. Resim çizmeyi ve boyama yapmayı çok sevdiği için pastel boyalarımızı ve boyama defterimizi kutusundan çıkararak yaratıcı ve komik çizimler yapıp boyamaya başladık. Boyama oyunumuzu bitirince Dedektif oyununu kutusundan çıkararak heyecanla oynamaya başladık. Meleğimiz bu oyunu ilk defa oynamasına rağmen hemen kavradı ve elbette bizi yenmeyi başardı. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimize karşına bir dilek cini çıksa ondan ne dilerdin diye sorduk ve "Beyaz Peluş Oyuncak Tavşan" cevabını aldık. 


Siz de meleğimizin bu dileğini gerçekleştirmek ve yüzündeki gülücüklerin sebebi olmak ister misiniz?

Soğuk ve yağmurlu bir günde Tuana'nın hediyesinin ulaştığı haberini aldık. Heyecanla tavşanına kavuşmayı bekleyen prensesimiz, bizi görünce çok sevindi. Hemen hediyesini aldı ve onunla oynamaya başladı. Tuana'nın mutluluk dolu gözleri bizi de mutlu etmeye yetti. Miniğimizin yüzünde gülücükler açtıran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: