BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8851 - Pamukkale Tıp Fakültesi

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir ekim sabahında yine dünyalar tatlısı bir miniğimizle tanışacağımız düşüncesiyle yanımıza oyunlarımızı da alarak hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastanede içimizi ısıtan gülüşü ve sevimli bakışlarıyla miniğimizin bizi beklediğini gördük. Miniğimiz 8 yaşında ve özellikle matematik dersini çok seviyor. 

Tanışma faslımızın ardından miniğimizle heyecan dolu oyunlarımıza başladık. Öncelikle Bil Bakalım Kim oyunumuza başladık. Kıyasıya rekabet ettiğimiz oyunu tabii ki de miniğimiz kazandı. Bil bakalım Kim oyunumuzun ardından diğer oyunumuz olan Look & Find'a başladık. Yine zorlu bir rekabetin ardından bu sefer miniğimizle berabere kaldık. Minik prensimize ziyaretimizin sonunda karşına Alaaddin'in cini çıksa ve sana bir dilek hakkı verse ne dilerdin diye sorduk ve "Kahverengi Büyük Peluş Ayı" yanıtı aldık. Dileğimizi de almanın verdiği keyifle miniğimize veda ederek hastaneden ayrıldık.


Siz de minik prensimizin dileğini yerine getirmek ve yüzünde tebessümler açtırmak ister misiniz?

(Miniğimizin isteği üzere dileğin büyük boyutlarda olması gerekmektedir.)

Güneşli ve huzurlu bir kış sabahına, miniğimizin dileğinin bize ulaştığı haberiyle uyandık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrenerek yanlarına gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu, ayıcığına sıkı sıkı sarıldı. Onun mutluluğu bizi de mutlu etmeye yetti. Miniğimizin yüzündeki gülücüklere sebep olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: