BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatmanur - Pamukkale Tıp Fakültesi

1

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün Çocuk Endokrinoloji servisimizde yatan Fatmanur isimli arkadaşımız ile tanıştık. 12 yaşındaki arkadaşımız Tip 1 Diabetes Mellitus (Şeker Hastalığı) tanısıyla tedavi görüyor.

Miniğimiz, odaya girince kocaman bir gülümsemeyle karşıladı bizi. Kısa bir tanışmadan sonra birlikte Koridor oyununu oynadık. Bil Bakalım oyununu ilk defa birlikte deneyimledik ama en çok eğlendiğimiz oyun Jenga’ydı. Kum boyama etkinliğimizde  şahane bir balık boyadık. Fatmanur o kadar güzel renklerle boyadı ki renk uyumlarına bayıldık. Boyama konusunda da mükemmel yeteneğini görmüş olduk.

Büyüyünce ne olmak istediği sorusuna aşçı cevabını veren Fatmanur ileride restoran açarsa yemek yemeye gideceğimize dair sözleştik. Bisiklete binmekten çok keyif aldığını öğrendik ve dilek olarak ne istediğini sorduğumuzda da "Mor/Pembe Renkli Önünde Sepeti Arkasında Bagajı Olan Bisiklet" yanıtını aldık. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: