Detaylar:
Adı: | Elif Esila | |
Tanışma Tarihi: | 18.01.2023 | |
Fakülte: | Pamukkale Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Barbie'nin Rüya Evi | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Diabetes Mellitus |
Serin ama bahar güneşinin olduğu bir günde elimizde oyunlarımız hastanemizin Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi sımsıcak gülümsemesi ile Elif Esila karşıladı. Elif 7 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile bir süredir hastanemizde tedavi görmekte. Sıcacık gülüşmelerle başladığımız oyunlarımızın ilki Jenga idi. Prensesimiz hem sohbet edip hem de konsantre bir şekilde oyununu oynuyor ve bizi yeniyordu. Sohbetlerimiz esnasında pembeyi çok sevdiğini, Galatasaraylı olduğunu ve kedileri çok sevdiğini öğreniyoruz. Ne kadar yenmeye çalışsak da kayıp kaçınılmaz oldu ve Elif bizi yendi. Zaferini taçlandırmak için boyama yapmaya karar verdik ve çok güzel prenses elbiseleri, taçlar ve şatolar boyadık. Bizimle birlikte boyama yapmak da isteyen prensesimiz büyüynce doktor olmak istediğini de bize söyledi. Gitme vakti yaklaştığında Elif'imize "Eğer karşına dilek cini çıksaydı ve ondan bir dilek dileme şansın olsaydı ne dilerdin?" diye sorduk. O da bize "Barbie'nin Rüya Evi" cevabını verdi.
Siz de Elif Esila'nın dileğini gerçekleştirip sıcacık gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?
Yağmurlu ama mis gibi toprak kokan bir mayıs günü Elif Esila miniğimizin hediyesi elimize ulaştı. Hediyesini vermek için hastaneye gittiğimizde miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik, ailesiyle iletişime geçip hediyesini vermek için sözleştik. Büyük buluşma günü geldiğinde çok heyecanlıydık. Prensesimiz de bizi gördüğünde mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Elif Esila’ya hediyesi olan Barbie’nin Rüya Evini verdiğimizde çok mutlu oldu, elbette biz de onun mutluluğuyla mutlu olduk. Dileğini gerçekleştirerek gözlerindeki mutluluğa sebep olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.