BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Altay - Pamukkale Tıp Fakültesi

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Denizli'nin havası güzel sonbahar günlerinden birinde, öğleden sonra Genel Pediatri servisini ziyaret ettik. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı miniğimiz Altay ile tanıştık. Altay, 3 yaşında ve hastanemizde Henoch Schönlein Purpurası (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısıyla yatmakta. Oyunlarımıza puzzle oynayarak başladık. Miniğimiz hızlı bir şekilde oyunu tamamladıktan sonra Look&Find oyununu oynamak istedi. Altay biz kartta ne olduğuna bakamadan karttaki şekli hemen buldu. Daha sonra boyama yaparken bize çeşitli şarkılar mırıldandı. Oyunlarımızı oynarken kendisinin arabaları çok sevdiğini öğrendik. Oynadığı küçük arabaları bize neşeyle gösterdi. Ziyaretin sonunda karşısına bir dilek cini çıksaydı ondan ne dilerdi diye sorduk. Bize "Siyah Küçük Oyuncak Araba" istediğini söyledi.

Siz de onun bu dileğini gerçekleştirip miniğimizin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Altay'ın dileğinin elimize ulaştığını öğrenince heyecanla ailesiyle iletişime geçtik ve birkaç gün sonra hastaneye geleceklerini öğrendik. Sabırsızlıkla beklemeye başladık. Güzel, güneşli bir şubat sabahı sözleştiğimiz saatte miniğimizle buluştuk. Biraz sohbet ettikten sonra heyecanlı miniğimize hediyesini verdik. Arabayı görünce gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. Arabasıyla oynamak için yanımızdan ayrılırken bize de çok teşekkür etti.

Bizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: