Detaylar:
Adı: | Ahmet | |
Tanışma Tarihi: | 31.12.2024 | |
Fakülte: | Pamukkale Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Orijinal Quaresma Forması | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Lösemi |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
Adı: | Ahmet | |
Tanışma Tarihi: | 31.12.2024 | |
Fakülte: | Pamukkale Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Orijinal Quaresma Forması | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Lösemi |
Soğuk bir aralık günü oyuncaklarımızla koşa koşa Hematoloji servisine geldik. İçimizdeki heyecana prensimiz karşılık verdi. Prensimiz 17 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görüyor. Geldiğimizde matematik ödevini yapıyordu ama ara verdi ve getirdiğimiz yeni yıl hediyesine göz gezdirdi. Hemen hediyesini açtı ve kurcalamaya başladı. Biz de bu sırada muhabbet ettik ve prensimizin koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu öğrendik. Bir Galatasaraylı bir Beşiktaşlı oyuna başladık. Prensimiz her defasında kazandığı için oyunu bırakıp onun için hazırladığımız origamilere baktık. Önce rengarenk kağıtlardan kurbağa ve kelebek yaptık. Sonra o bize uçak ve gemi yapmayı öğretti. Odası prensimizin yaratacılığıyla dolup taştı. Ona bugün Alaaddin ve cininin tatilde olduğunu o yüzden bizi gönderdiğini söyledik. Üç dilek hakkının ilkinde sonsuz dilek hakkı, ikincisinde “Orijinal Quaresma Forması” istedi. Son oyunumuzu da oynadıktan sonra bugünlük vedalaştık.
Prensimizin dileğine ortak olup düşünü gülüşe çevirmek ister misiniz?
İlkbaharı hissetmeye başladığımız bir Denizli gününde 17 yaşındaki prensimizin hediyesinin bize ulaştığı haberini alınca hemen yeni yıl hediyesini teslim etmek üzere Onkoloji servisimizin yolunu tuttuk. Matematik ödevine ara verip hediyesiyle ilgilenirken bir yandan da Beşiktaş’a olan sevgisini bizimle paylaştı. Kısa sürede aramızda koyu bir futbol rekabeti başladı. Sonra birlikte origamiler yaptık; bizden kurbağa ve kelebek yapmayı öğrendi, bize de uçak ve gemi yapmayı öğretti. Onun yaratıcılığıyla odası renkli düşlerle doldu. Hediyemizi verirken yanında olduğumuzu hissettirmek, gülüşüne gülüş katmak istedik. Miniğimizin dileğini yerine getirerek onun düşünü gülüşe çeviren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.