BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Can Efe - Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi

Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kuş cıvıltılarının etrafta yankılandığı bir ilkbahar gününde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı ve boyalarımızı alarak Çocuk Cerrahisi servisine doğru yola koyulduk. Ziyaretimizde boyalarla ortaya göz alıcı eserler çıkaran miniğimiz Can Efe ile tanıştık.


Can Efe 5 yaşında ve hastanemizde Tek Böbrek İmmun Yetmezliği tanısı ile tedavi görmekte. Şirin mi şirin bir tanışmanın ardından hemen müthiş boyamalar yapmaya başladık. Can Efe’nin dokunuşları ortaya harika görseller çıkarttı. Sonrasında ise hep beraber Jenga oyununu oynadık. Bu sırada sohbet ederken Can Efe’nin Beşiktaşlı olduğunu öğrendik. Ondan bir dilek istediğimizde ise bize “Beşiktaşlı Futbol Topu” cevabını verdi. Siz de Can Efe’nin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Kuş cıvıltılarının hâlâ servis koridorlarına kadar ulaştığı bu keyifli bahar günlerinde, daha önce birlikte oyunlar oynadığımız, boyamalar yaparken içindeki rengârenk dünyayı bizlere gösteren miniğimiz Can Efe’yi yeniden ziyaret ettik. Tedavi sürecinde sergilediği güçlü duruşu ve neşesiyle hepimize ilham veren Can Efe’nin dileği olan Beşiktaşlı futbol topu için annesiyle önceden iletişime geçerek küçük bir sürpriz planlaması yaptık.


Odaya girdiğimiz anda gözlerindeki merak hemen fark ediliyordu. Hediyesini uzattığımızda ise yüzündeki şaşkınlık bir anda yerini kocaman bir gülümsemeye bıraktı. Kutuyu açar açmaz siyah-beyaz renklere sarılıp “tam istediğim gibi” demesi, o anki mutluluğunu herkes için unutulmaz kıldı. Sonrasında odanın içinde küçük bir paslaşma bile yaptık; kahkahaları servis koridoruna kadar yayıldı.


Bu özel anın mimarı olan gönüllümüze içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Can Efe’nin gülüşüne eşlik edebilmek ve bu güzel hatıraya ortak olabilmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: