BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf Eymen - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

1 1

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı bir günde heyecanla Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Odadan girdiğimizde heyecanlı gözlerle bizi bekleyen Yusuf Eymen ile tanıştık. Miniğimiz 4 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla fakültemizde tedavi görmekte. Oldukça konuşkan ve hareketli miniğimizle boyama yaptık. Konuşmalarımız sırasında Yusuf Eymen büyüyünce polis olmak istediğini söyledi. Oyun hamurlarıyla şekiller yapmayı çok sevdiğini öğrendikten sonra oyun hamuruyla oynamaya başladık. Enerjisiyle bizi çok eğlendiren miniğimiz yıldızları çok seviyormuş. Miniğimizle zamanının nasıl geçtiğini anlayamadık. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda biraz düşünüp "Mavi Oyuncak Araba" cevabını verdi. Odadan çıkarken çok güzel zaman geçirdiğini söyledi ve vedalaştık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Yusuf Eymen'in dileği elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneye kontrole geldiğini öğrendiğimizde hediyesini vermek için yanına gittik. Miniğimiz mavi arabasını görünce çok sevindi ve hemen oyuncağıyla oynamaya başladı. Miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: