BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

YAVUZ ÇETİN - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

1 1

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Samsun sabahı Hematoloji servisine, yeni miniğimizle tanışacak olmanın heyecanıyla koşarak gittik. Bizi 4 yaşındaki Yavuz Çetin karşıladı. Yavuz Kronik I.T.P (Kan pulcuklarının sayısının azalmasıyla karakterize bir tablo) hastası ve hastanede tedavi görmekte. Kendisiyle tanıştıktan sonra tatlı sohbetimiz eşliğinde miniğimizle beraber kum boyama yaptık. Kendisi renklere ve kum boyamaya oldukça ilgiliydi. Ardından oyun hamuruyla oynamak istedi. Beraber oyun hamurundan rengarenk kelebekler, arabalar ve pizzalar yaptık. Oyunlarımız esnasında bize arabalarla oynamayı çok sevdiğini anlattı. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde bizden “Uzaktan Kumandalı Robotik Araba” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Sıcak bir temmuz gününde Yavuz Çetin’in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik ve miniğimiz taburcu olduğu için dileğini kargoya verdik. Kısa bir süre içerisinde dileğine kavuşan Yavuz Çetin’in büyük bir heyecanla Uzaktan Kumandalı Robotik Araba’yla oynadığını öğrendik. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan değerli gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: