BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sertaç - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün yeni bir miniğimizle tanışma heyecanıyla Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Odaya vardığımızda Sertaç'ın sevinçli yüzüyle karşılandık. Miniğimiz 12 yaşında ve Osteosarkom (Kemik kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Sertaç ile tanıştıktan sonra yanımızda getirdiğimiz Tabu oyununu beraber oynadık. Kelimelerle arası çok iyi olan Sertaç, bu oyunu oynamakta çok başarılıydı ve bizleri yenmeyi başardı. Oyunu öyle çok sevdi ki yanımızda getirdiğimiz diğer oyunu bile oynamak istemedi. Büyüyünce ne olmak istediğine henüz karar veremediğini, sürekli fikir değiştirdiğini, önce öğretmen sonra polis olmaya karar verdiğini ama şu anda herhangi birini seçemediğini bizimle paylaştı. Çizgi film izlemeyi sevdiğini özellikle de eskiden oynayan çigi filmleri izlemeyi daha çok beğendiğini dile getirdi. Sohbetimiz esnasında tek çocuk olduğunu da öğrendik. Onunla oynarken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadık ve bu süre boyunca çok eğlendik. Ziyaretimizin sonunda Sertaç'a dileğini sorduk, bize "Araba Legosu" istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Miniğimiz Sertaç'ın hediyesini dört gözle bekledik ve elimize ulaşınca çok sevindik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin evde olduğunu öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden miniğimizin heyecanla beklediği hediyesini evine ulaştırdık. Sertaç'ın, legosunu çok beğendiğini ve hemen yaptığını öğrendik. Legosuyla çok mutlu olduğu ve yaparken eğlendiği çok belliydi. Onun bu mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Bu mutluluğa vesile olan ve miniğimizin dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: