BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Poyraz - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

1 1

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Derslerin karmaşası arasında yorgunluğumuzu üstümüzden atmak için oyunlarımızı yanımıza alıp Pediatri Genel servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi tatlı miniğimiz Poyraz karşıladı. Poyraz 9 yaşında ve SMA (Bir çeşit sinir-kas hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Ziyaretimize Dedektif oyunuyla başladık. Poyraz daha önce bu oyunu hiç oynamadığını söylemişti fakat oyunun sonunda kazanmasından anladık ki bu konuda usta bir oyuncu olacak. Daha sonra birlikte Kızma Birader oynamaya başladık. Bir gün içinde bu kadar mağlubiyet almayı beklemiyorduk doğrusu. Bizi büyük bir farkla yendi. Miniğimiz bu oyunda da çok başarılıydı. Daha ziyarete başlamadan dinozorları çok sevdiğini bildiğimiz miniğimize Bilge Çocuk dergisinin Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar serisini götürmüştük. Dergi epey ilgisini çekti, birlikte birçok eşleştirme yaptık. Oyun oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Miniğimiz sarı rengini çok seviyormuş. Galatasaray taraftarıymış. Büyüyünce hangi mesleği yapmak istediğini sorduğumuzda ise bize hakim yanıtını verdi. Eminiz ki çok başarılı bir hakim olacak. Ziyaretimizin sonralarına doğru miniğimize dileğini sorduk. Başta biraz kararsız kalsa da sonrasında bizden bir "Trex Monster Küçük Dinazor Seti" istedi. Siz de Poyraz'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Poyraz'ın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz heyecanla genel pediatri servisinin yolunu tuttuk fakat miniğimiz çoktan taburcu olmuştu. Biz de Poyraz'ı daha fazla bekletmemek için vakit kaybetmeden hediyesini kargoladık. Çok geçmeden bize ulaştı ve çok mutlu olduğunu söyledi. Poyraz'ın dileğini gerçekleştirip yüzündeki tebessüme vesilen olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: