BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

OĞUZ HAKAN - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir sonbahar günü kiminle tanışacağımızın merakıyla Onkoloji servisine doğru yola çıktık. Ellerimizde oyunlarımızla miniğimizin kapısını çaldık. Bizi heyecanla bekleyen Oğuz Hakan ile tanıştık. Hakan 8 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimiz kum boya ile başlamak istedi. Oyun sırasında bize makine mühendisi olmak istediğinden bahsetti. Hakan’a neler yapmaktan hoşlandığını sorduk. Kutu oyunlarını ve kardeşleriyle basketbol oynamayı çok sevdiğini söyledi. Ayrılma vaktimiz geldiğinde Oğuz Hakan’a dileğinin ne olduğunu sorduk. Bize yeni bir “Basketbol Topu” istediğini söyledi. Siz de Hakan’ın bu dileğini yerine getirerek sevincine ortak olmak ister misiniz?

Oğuz Hakan’ın dileği elimize ulaştığında çok sevindik ve hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Kendisinin hastanede olduğunu öğrenince heyecanla yanına gittik. Miniğimizle biraz sohbet edip hediyesini teslim ettik. Yüzündeki gülümseme ve heyecan bizi de çok mutlu etti. Oğuz’un mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: