BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nisanur - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün miniğimizle tanışmak için hastanemizin Hematoloji servisindeydik. Nisanur 15 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısına sahip. Miniğimiz odaya girdiğimiz ilk andan itibaren çok öz güvenli ve enerjikti. Nisanur'la tanışmamızın ardından yanımızda götürdüğümüz Uno ve Dedektif oyunlarını oynadık. İki oyunda da Nisanur çok başarılıydı. Özellikle Uno'da yaptığı stratejilere hayran kaldık. Dedektif oyununda göstermiş olduğu performansını takdir ettik. Nisanur'un en sevdiği dersin Türkçe olduğunu öğrendik. Bunun yanı sıra Nisanur savcı olmak istediğini söyledi. Miniğimiz istekli ve aktif bir şekilde oyun oynadığı için gayet keyifli bir zaman geçirdik. Ayrıca hayallerimizden ve onun hobilerinden epeyce sohbet ettik. Süremizin sonuna geldiğimizdeyse bizi çok sevdiğini söyledi ve tekrar gelmemizi isteyerek bizi uğurladı. Miniğimizin dileğini aldık. Nisanur bizden dilek olarak "Klasik Monopoly" istedi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Nisanur'un hediyesinin geldiğini öğrenince hemen servise koştuk. Nisanur eve gitmek için heyecanla hazırlanırken günlerdir beklediği hediyesini getirdiğimizi görünce çifte sevinç yaşadı. Annesine bir an önce eve gidip oynamak istediğini söyledi. Yüzündeki gülümsemeyi hiç unutmayacağız. Hem ona hem bize o kadar iyi geldi ki! Dileğinin gerçekleşmesini sağlayan gönüllümüze, Nisanur'un mutluluğundaki payı için teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: