BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Musa - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın verdiği sevinçle Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bizi heyecanla bekleyen Musa ile karşılaştık. Musa 7 yaşında ve Talasemi (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Miniğimiz ile tanıştıktan sonra onunla birlikte önce Dedektif ve Jenga oynadık. Musa Jenga'da çok başarılıydı ve uzun süre kuleyi yıkmamayı başardı. Oyunlarımızı oynarken Musa bize en sevdiği rengin yeşil olduğunu, büyüyünce hafız olmak istediğini ve tuttuğu takımın Beşiktaş olduğunu söyledi. Sohbetimizin ardından hep beraber oyun hamurlarıyla çeşitli hayvan görselleri oluşturmaya çalıştık ve sonuçta ortaya çok tatlı bir çiftlik çıktı. Hayvanlarımıza birer isim vermeyi hatta tavuğumuzun ilk yumurtasıyla yaptığımız yemeğimizi yemeyi de unutmadık. Sohbetimiz ve oyunumuz oldukça keyifliydi. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ise ona dileğini sorduk. Bize "Drone" istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Uzun süredir beklediğimiz o gün gelmişti. Miniğimizin hediyesini teslim etmek üzere büyük bir heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Prensimize hediyesini teslim ettik. Doğrusu hediyeyi gördüğündeki sevinci görülmeye değerdi. Düşünceli prensimiz mutluluğuna karşılık bizim de  günümüzü güzelleştirmeyi unutmadı. Hediyeyi aldığında teşekkür etmek için bize papatya hediye etti. Çok çok sevindik. Hediyeyi karşılayarak miniğimizin ve bizim mutluluğumuza vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: