BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Davut - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün miniğimiz Muhammed'le tanışmak için Onkoloji servisindeydik. Muhammed 10 yaşında ve Astrositom (Bir çeşit beyin tümörü) hastalığına sahip. Odaya girdiğimizde miniğimiz tabletle oynuyordu. Bizim geldiğimizi ve onunla oyun oynamak istediğimizi duyduktan sonra tableti hemen bıraktı ve oyun oynamaya başladık. Götürdüğümüz Safari ve Hafıza Oyunu kutu oyunlarından ilk önce Hafıza Oyunu'nu oynadık. Birbirimize uydurduğumuz hikayeleri anlatırken eğlendik. Safari oyununu oynarken Muhammed bize en sevdiği dersin matematik olduğundan ve ileride cumhurbaşkanı olmak istediğinden bahsetti. Miniğimizin tahtada yer alan hayvanlardan en çok kedileri sevdiğini miniğimizin kedi taklidiyle öğrendik. Tuttuğumuz takımlarla eşleştirdiğimiz piyonlarımızı ilerletirken oyun çok daha hırslı bir hal aldı. Muhammed Beşiktaşlı'ydı ve çekişmeli rekabet sonucunda oyunu kazandı. Miniğimiz odaya girdiğimiz andan itibaren oyun oynamak için istekliydi. Ziyaretimiz boyunca çokça sohbet ettik ve keyifli zaman geçirdik. Oynadığımız Safari oyununu çok sevmiş olacak ki Muhammed bizden dilek olarak "Safari Kutu Oyunu"nu istedi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Muhammed'in hediyesinin ona erkenden ulaştığını öğrenince çok sevindik. Halihazırda Muhammed'in doğum günü de yaklaşırken, sürprizleri sevdiğini söyleyen miniğimize çok güzel bir sürpriz oldu. Oyunu oynamaya başladığımızdan itibaren oyun Muhammed'i kendine çekti. Beraber oyunu oynarken keyif aldığımız miniğimizin dileğini, Muhammed'e hızlıca ulaştıran sevgili gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: