BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8708 - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir günde heyecanla elimize oyuncaklarımızı alıp Genel Pediatri servisine miniklerimizi görmeye gittik. Genel Pediatri servisinde çok güzel gülüşlü 3.5 yaşında bir prensesle tanıştık. O kadar tatlı bir enerjisi ve gülüşü vardi ki yağmurlu hava bir anda sıcacık bir güneşe dönüştü sanki. Miniğimiz o kadar zekiydi ki neredeyse bütün oyunlarda bizi yendi ve bize taktikler verdi. Hayal kurma becerisi yüksek olan miniğimiz bize oyun hamurlarıyla pizzalar yaptı ve hikayeler anlattı. Jenga oyununda çok başarılı ve yetenekli olduğu için bize oyunda yardım etti. Doktorları çok sevdiğinden, ilerde doktor olmak istediğinden ve en sevdiği rengin pembe olduğundan bahsetti. Ayrıca bizi oyuncak bebekleriyle de tanıştırdı. Ziyaretimizin sonuna gelirken bizimle vakit geçirdiği için ona çok teşekkür ettik ve bir dahaki gelişimizde bizden dilek olarak ne istediğini sorduk. Biraz düşündükten sonra “Buz Tuzağı Oyunu” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrenir öğrenmez hediyeyi aldığımız gibi servisin yolunu tuttuk. Miniğimizin ışıl ışıl gözleri karşıladı bizi. Heyecanla Buz Tuzağı oyunumuzu açtık. Çok sevinen miniğimiz oyunu kuzeni ile de oynayacağını söyledi. Giderken güzel gülümsemesi ile bizi uğurladı. Miniğimizin dileğini karşılayarak yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: