BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Melike Nur - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Fırtınalı ve rüzgarlı bir günde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanıyla oyunlarımızı ve kum boyamamızı alıp Pediatri Genel servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi tatlı miniğimiz Melike Nur karşıladı. Melike Nur 9 yaşında ve Böbrek Yetmezliği tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Bizi görünce neşeyle yatağından doğruldu. İlk önce Buz Kırma oynadık. İlk kez oynamasına rağmen Melike birinci oldu. Ardından Bil Bakalım oynadık bu konuda da çok başarılıydı. En son Kum Boyama yaptık. Kumları birbirine karıştırarak rengarenk bir resim elde ettik. Tüm bunları yaparken sohbet etmeyi de unutmadık. En sevdiği rengin mor olduğunu söyleyen miniğimize büyüyünce ne olacağını sorduğumuzda doktor olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonlarına doğru dileğini sorduk. Kutu oyunlarını çok sevdiğini söyleyen Melike bizden “Kutu Oyunu” istedi. Siz de miniğimizin dileğini karşılayarak yüzünde tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Güneşli bir pazartesi sabahı Melike’nin hediyesini vermek için heyecan ve sevinçle hastanenin yolunu tuttuk. Bizleri merakla bekleyen Melike’ye dileğini teslim ettik. Melike'nin gözlerinin içindeki mutluluğu görmek ,

bizim için en büyük ödüldü. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve onu böylesine mutlu eden

gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: