BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kaan - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk ve yağmurlu bir ekim günü oyunlarımızı yanımıza alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hematoloji servisinde yatan Kaan sıcacık gülümsemesiyle bizi karşıladı. Kaan’ın 13 yaşında olduğunu ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi gördüğünü öğrendik. Kaan’la tanıştıktan sonra ona oyunlarımızı gösterdik. Önce Jenga oynamak istediğini söyledi. Heyecanlı ve çekişmeli bir oyundan sonra Dedektif oyununu oynadık. Görsel zekası oldukça gelişmiş olan arkadaşımız oyunu yeni öğrenmesine rağmen hızıyla hepimizi geride bıraktı. Güzel gülüşü ve enerjisiyle bizi çok mutlu eden arkadaşımızla ayrılma vaktimiz geldiğinde ona dileğinin ne olduğunu sorduk. Çok istekli bir şekilde "Boyama Seti" istediğini söyledi. Kaan’ın bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir ekim gününde hediyenin gelmesiyle birlikte fakültenin yolunu tuttuk. Hemen miniğimize ulaştık ve ona hediyesini teslim ettik. Miniğimiz boya setini gördüğünde çok mutlu olduğu her halinden belliydi. Kaan’ın dileğini gerçekleştirip gülümsemesine vesile olan, onu bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: